Q-Service Truck на международната сцена

Q-Service Truck на международната сцена

Веригата сервизи Q-Service Truck стартира в Полша през 1999 г. като обединява независими сервизи за тежкотоварна техника. В България концепцията се развива от 2021 г.

Към днешна дата Q-Service Truck обединява повече от 200 сервиза в девет държави (Полша, Румъния, Унгария, Република Чехия, Литва, Украйна, Словакия и България) и планира присъединяването на още поне толкова през следващите четири години.

За членство в сервизната концепция, която се развива вече 20 години, се подбират само сервизи, които отговарят на високи стандарти и предоставят пълен набор и високо квалифицирани услуги на своите клиенти.

Развитие в Европа

„Нашето най-голямо предимство е мултибранд ориентацията на нашите сервизи. В тях могат да се отремонтират всички товарни автомобили, включително автобуси, специализирана и агротехника.“ – казва Силвия Висоцка, мениджър сервизна мрежа Q-Service Truck. “Известно ни е, че за да се разраснем, ние трябва да излезем на международните пазари. В момента, сервизи извън Полша могат да се открият в Прибалтика и няколко държави в Южна Европа. Скоро ще имаме представители в повечето страни, в които оперира Интер Карс SA и определено искаме да сме част от сервизните активности в цяла Европа.“

На проведената в началото на месец ноември среща в Краков, Полша ясно се демонстрира международния характер на проекта Q-Service Truck. Тази година, освен сервизи от Полша, на срещата присъстваха и тези от Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, България и Литва. Гости бяха и представители от държави, които скоро ще се присъединят голямото международно семейство на Q-Service Truck. В света на международните превози, които не познават граници, е от огромна важност сервизите от концепцията да си сътрудничат и съдействат в обслужването на клиенти по международните маршрути.

„Едно от най-големите предизвикателства, пред които Q-Service Truck е изправен през следващите години, е липсата на географски ограничения пред предоставяните услуги. Ние имаме пълния потенциал да се състезаваме успешно на европейския пазар и искаме да предложим работещи решения от Полша и на международните ни партньори“. – добавя Славомир Рибарчик, Президент на управителния съвет на Q-Service Truck и Търговски директор в Интер Карс Полша. „ Ние насърчаваме нашите членове да станат част от флийт концепцията ни и успешно да привличат клиенти на оторизираните сервизи в цяла Европа. Бранда Q-Service Truck гарантира висок стандарт на обслужването във всеки един сервиз, широк диапазон на предлаганите сервизни услуги и подкрепата на пазарния лидер Интер Карс.“

„Q-Service Truck е преди всичко партньорство на три страни: сервизи за товарни автомобили, стратегически партньори и, разбира се, Интер Карс – създателя на концепцията, под чиято неуморна грижа тя се развива през последните 20 години. Две десетилетия белязани от постоянно развитие, усъвършенстване на всички процеси и постоянно надграждане. В резултат на това развитие Q-Service Truck плава в международни води. Ние сме убедени, че заедно с партньорите си, ще постигнем поставените цели и ще се превърнем в най-голямата независима сервизна концепция за товарни автомобили в Европа, която предлага флийт сервизни услуги.

Заедно ние създаваме, подкрепяме и доставяме!“  - завършва Славомир Рибарчик